De fotokunst uit de serie Me Myself and My World:

Deze werken worden geprint op fotopapier. Een passe-partout in de kleur antraciet en in een lijst van 9 mm aluminium in de afmetingen 30×40 cm, 40×50 cm en 60×80 cm. 

Alle werken hebben beperkte oplages en zijn voorzien van certificaat.

Standaard 9 mm alulijst en zuurvrij passe-partout. Andere formaten en afdruk materialen zijn in overleg mogelijk. Bij verkoop tijdens exposities kan er een toeslag berekend zijn voor expositiekosten.

De fotokunst uit de series You Me and Our World

(zowel uit ‘Eyes’ als uit ‘Magical Landscapes’) 

Deze kunst komt heel mooi tot zijn recht op Art Paper Hot Press Bright in een aluminium lijst van 9 mm. De afmetingen zijn dan 40×40, 60×60 en 80×80 met een passe-partout rand.

Een andere prachtige wijze van presenteren is Giclee Print op CAG Papier op Dibond met een lichtechte Epoxi laag oftewel Liquid Gloss met een afmeting van 80×80 cm.

Alle werken hebben beperkte oplages en zijn voorzien van certificaat.

Standaard 9 mm alulijst. Andere formaten en afdruk materialen zijn in overleg mogelijk. Bij verkoop tijdens exposities kan er een toeslag berekend zijn voor expositiekosten.

In opdracht maken:

Voor een persoonlijk, uniek  fotokunstwerk uit de serie You Me and Our World – Eyes – wordt een basis bedrag vanaf € 500,- berekend. Het printen kan op verschillende papiersoorten en in verschillende afmetingen en dit bepaalt de uiteindelijke prijs. Een in opdracht gemaakt werk heeft een beperkte oplage en is voorzien van een certificaat.

Heb je andere wensen, neem gerust contact met me op. 

telefonisch via 06 14740889 of via de mail info@astridufkes.nl

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites