You Me and Our World

– Magical Landscapes –

 

You Me and Our World

– Magical Landscapes –

 

In deze serie staat ‘Our World’ voorop. Op onze aardbol is zoveel moois te zien, architectuur, natuur, vogels, dieren…… Tijdens mijn vele reizen kom ik dit op vele manieren tegen. Vaak raken me dan de kleuren, de vormen. Ik leg ze simpel vast met mijn camera. Door deze vele mooie beelden samen te voegen en te combineren, in kleur, ontstaan voor mij Magical Landscapes, waar je zomaar doorheen kunt wandelen, je verwonderen, verbazen. Er altijd met je eigen blik naar kunnen kijken en hier je eigen verhaal bij maken. Dus ga op reis door mijn Magical Landscapes……..

Heb je interesse in een van deze beelden, neem dan contact met me op telefonisch 06 14740889 of via de mail info@astridufkes.nl

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites